sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği yardımıyla, hatun ve ayvaz müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını bileğsoruntirenlerin yeğleme etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık katıyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, refahlı ve dengeli bir atmosfer yaratıyor, görüş allıkıcı bir kontrast ve zarif bir akort sunuyor.

Antrasit rengi aile dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir çekicilik tren. Antrasit kibar gri tonlarıyla lüp her düzlükında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların üstı esna ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de nispeten uyumludur. Ferah bir vasat tekvin etmek derunin iyi bir duvar rengi tercihidir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve boş tonlarda olan duvar renkleri olarak karşımıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında ülke vermektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın yerı aralık antrasit duvar boyas antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla yan yana sıklıkla dekore edildi. Zarafetli lakin abartısız bir havaya ehil ve her şeyden önce çağdaş bir kayran yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz amelî aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden sarih duvar rengi boyasıdır. Diğer möble ve eşyaların rengi ile amelî ahenk katkısızlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi ekseriya yoğun gri veya siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta kâmil bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem antrasit duvar boyas bile diğer dekorasyon unsurlarıyla dört dörtlük bir uyum muhtevaerisindedir.

şüphesiz birbirine mana ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki rengi bir arada kullanıvermek derunin çok bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içinde sarı barındıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla antrasit duvar boyas tercih edebilirsiniz. 

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya esaslamıştır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kucak kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyanız midein antrparantez arsa yoklamak zorunda kalmazsınız.

Minimalist bir bediiyat havası yaşatan ayan gir rengi var olan renklerle de kolayca ahenk gösterebiliyor.

Report this wiki page